Er is een nieuwe generatie van psychische en gevoelige kinderen, die langzaam naar de aarde komen. We noemen ze De Regenboog Kinderen.


De regenboog generatie is hier om ons regenboog helende energie te geven, wat ik verder in dit artikel zal uitleggen. Het begint met het licht. Het zonlicht is een belangrijke katalysator voor de hersenen die ook de Serotonine aanmaken. Serotonine is een belangrijke stof in onze hersenen, die verantwoordelijk is voor de elektratransmissies die onze stemming, onze eetlust, en energieniveaus regelt. 

Iedere nacht, wanneer we slapen wordt er door de hersenen serotonine voor de volgende dag aangemaakt, daar deze stof verder niet opgeslagen kan worden. Als we die nacht genoeg serotonine hebben aan gemaakt worden we fris en weer vol energie wakker. Maar als we die nacht te weinig serotonine hebben aangemaakt voelen we ons brak en zijn we snel geïrriteerd. Een laag serotoninegehalte kan ook zorgen voor: menstruatie pijn, bedplassen, stemmingswisselingen, de hunkering naar koolhydraten en depressie. 

Te veel binnen zitten, te weinig beweging, het nuttigen van alcohol of andere kalmerende middelen kunnen ook de productie van de serotonine s’nachts verstoren. Door een ongezonde levensstijl worden we moeizaam wakker en zijn eerst koffie en suiker nodig om s'morgens fatsoenlijk wakker te kunnen worden. We gebruiken de hele dag door pepmiddelen en zijn dan s'avonds weer kalmerende middelen en/of medicijnen nodig om vervolgens weer in slaap te kunnen vallen. Deze vicieuze cirkel van chemische afhankelijkheid is de gewoonste zaak geworden. 

Veel mensen zien niet in dat deze vicieuze cirkel de trigger kan zijn voor depressie en angsten. Dus nemen ze medicijnen die het serotoninegehalte verhoogd om zo de depressies en angsten tegen te gaan. Miljoenen volwassenen en kinderen gebruiken medicijnen als Ritalyn en Prozac, terwijl zij beter natuurlijke middelen kunnen gebruiken om zo tot een beter resultaat te komen zonder bijwerkingen. 

Genoeg zonlicht en beweging is belangrijk, het zorgt er namelijk voor dat de hersenen effectieve  serotonine aanmaken. Het zonlicht wat namelijk op onze huid komt, zet melatonine om in serotonine voor onze hersenen. 

Mijn gids kwam tot mij, de engelen van Atlantisch vertelden mij het volgende: Vele mensen zijn Oost-Indische doof wat betreft de engelen, zij denken dat de engelen er alleen maar zijn om controle op ze uit te oefeningen en om hen het plezier te ontnemen. Ze willen niet horen hoe ze hun eetgewoonten kunnen verbeteren en dat ze beter voor hun eigen lichaam moeten gaan zorgen. 

Maar toch geven de beschermengelen een zekere begeleiding die er voor zorgt dat de stroom en regulering van serotonine zal toenemen. Als ze aan je vragen: meer gezond voedsel te eten, dichter tot de natuur te komen en meer te bewegen, dan is dit om op natuurlijke wijze je toestand en energie level te verbeteren. 

Op een gegeven moment vertelden de engelen van Atlantisch over de regenboog energie. Deze band gemaakt van natuurlijk zonlicht wordt samengesteld door de kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en tenslotte violet. Je hebt de kleuren vast wel eens gezien in een prisma door een water druppel en helderen kwarts kristallen. Regenbogen staan blijdschap en vreugde, omdat het menselijk lichaam er voor gemaakt is om regenboog energie te kunnen absorberen en te assimileren (verwerken van voedingsstof) door zonlicht. Iedereen heeft een regenboog in zich, we noemen ze ook wel onze chakra’s. De chakra’s zijn onze natuurlijke verbinding met het goddelijke licht en het fysieke zonlicht. Met voldoende zonlicht en regenboogabsorptie, voel je je natuurlijkerwijze gelukkig en levendig. 
Maar toen,... de lucht wordt steeds meer verontreinigt en de mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. De absorptie van regenboog energie is sterk verminderd. Dit leidt bij mensen tot agressie en lijden. In plaats van dit te erkennen en gewoon simpel op te lossen (door naar buiten te gaan) , kiest men er liever voor om door middel van (steeds meer) medicijnen, hun geluk en rust weder te vinden. 

Het eerste antwoord op jullie gebeden voor geluk, is dat wij jullie de regenboogenergie, die jullie zo hard nodig zijn en naar hunkeren op een nieuwe manier toe sturen. Wij hebben de dolfijnen gevraagd dichter bij de kust te gaan zwemmen en meer met jullie te spelen. Dolfijnen zenden namelijk regenboog energie uit, net als de mensen dat vroeger deden. Dat komt omdat dolfijnen zeer geregeld in het zonlicht zwemmen, geen last hebben van de stads verontreiniging en onophoudelijk bewegen. Door deze componenten verkeren de dolfijnen in een blijde positie, die altijd duidelijk waarneembaar zal zijn. 

Het tweede antwoord, dat we jullie hebben gegeven was door meer aandacht te geven aan het helen van energie. Regenboog energie is geconcentreerd in reiki, chi gong, pranic enz. Allen laten de regenboog energie weer door onze harten en handen lopen. De kristallen geven ons ook regenboog prisma's, door het licht op deze gekleurde band te laten vallen. Hun woorden deden mij herinneren aan de Atlantische healing tempel piramide van het licht. Wij, priesteressen leiden de kleuren van het regenboog prisma van de piramide in de chakra's van onze patiënten. Simpel gezegd, de helende krachten van het regenbooglicht zijn erg krachtig. 

De engelen vervolgen. Nu brengen we de regenboog energie ook bij jullie binnen, door de geboorte van regenboog kinderen. Velen van jullie hebben de geboorte van deze kinderen, die nog maar net op deze aarde arriveren aan voelen komen. 

De engelen legden uit dat de regenboog kinderen de vervolg generatie is op de kristal kinderen. Regenbogen zijn hoogst gevoelig, liefhebbend, vergevingsgezind en magisch net als de kristal kinderen. Het verschil is dat regenbogen nog nooit op aarde zijn geweest, dus ze hebben ook geen karma in balans te brengen. De regenboog baby’s kiezen voor een volledig vredig en functioneel huishouden. Zij zijn geen chaos of uitdaging nodig om hun karma in balans te brengen of om te kunnen groeien. 

Om deze reden worden regenboog kinderen vaak bij oudere kristal kinderen geboren ( de verkenners die aanvankelijk rondt de jaren '80 naar aarde kwamen). Terwijl de kristal kinderen ouder worden, zullen ze vreedzame en liefdevolle ouders worden en geboorte geven aan regenboog kinderen. De regenboog kinderen die nu geboren worden zullen verkenners zijn, en de grote influx van de regenbogen zal plaatsvinden van 2010 tot 2030. Deze volgt dus het 20 jaren patroon op, die we zojuist hebben gezien bij de indigos die veelvuldig in de jaren 1970 tot 1990 zijn komen opzetten, gevolgd door de kristal kinderen in de periode 1990 tot 2010. 

Regenboog kinderen zijn absoluut openhartig en hebben onvoorwaardelijk lief. Dat onderscheidt ze van kristal kinderen die zich alleen maar bloot geven aan hen die hun vertrouwen hebben gewonnen, de regenbogen daarentegen hebben universeel lief. Ze helen ons met hun enorme hart chakra en leggen een regenboogkleurige energie als een deken om ons heen, die we zo hard nodig zijn. Ze zijn letterlijk, echt de engeltjes op deze aarde. 

Persoonlijk heb ik slechts twee kinderen ontmoet waarvan ik zeker weet dat het regenbogen zijn. Ze waren beide voor hun leeftijd al heel ver ontwikkeld. Beide toonden totaal geen angst tegenover vreemden (zelfs de vreemden, die geweerd werden door de kristallen en een gesloten hart hebben). Beide regenbogen hadden een sterke, centrale-in -hun krachtenenergie. En beide regenboogkinderen waren er meer in geïnteresseerd om mij energie behandelingen te geven van een zeer hoog niveau, dan dat ze aan het spelen waren. 

We leven in spannende tijden op dit moment en het zal alleen maar spannender worden namaten de kristallen en de regenbogen volwassen worden en er steeds meer van hen bij zullen komen. We gaan een tijd tegemoet van grote vrede, medewerking en helen. We gaan een tijd tegemoet waarbij de aarde weer omringt zal worden door regenbogen.